V8 Forum Out of Time???

Discussion in 'Forum Operation Technical Support' started by mrolds69, May 16, 2017.

  1. mrolds69

    mrolds69 "The Cure"

    I've noticed since the changeover (+ before, I think), the postings don't have the right time for my time zone. I live in MA, my current preference setting is Eastern US, Canada. It's 10:11 AM now, A post about an hour ago says it's 1:38 PM. It's like 3 hours off. How can I fix that? Are others seeing this issue? Thanks!!!!!!!!
     
    Last edited: May 16, 2017
  2. Stage 2 iron

    Stage 2 iron 475 IRON HEAD STAGE 2

    Yea Frank , I have the same problem live on the east coast NJ. Help please !!!!!!!!
     
  3. Storm1

    Storm1 Silver Level contributor

    Hover over your username (upper right corner of webpage) - Go to preferences

    Time zone can be changed there.
     
  4. LouV

    LouV Silver Level contributor

    You said you posted this message at 10:11 AM. The time stamp shows it posted at 10:19 AM. I have my time set as UTC -5:00 for Eastern time. My computer time is now 11:28 AM so I'll watch to sww what the time stamp is.

    Lou
     
  5. mrolds69

    mrolds69 "The Cure"

    I know how to change it in the preferences. As I'm writing this if I look up...signed in...it says I wrote the 1st post at 10:19, that's about right. Weirdly, before I signed in it said 3:19 or something. I've read Larry's timing thread over and over, like 3 times, and I still can't figure it out!
     
  6. tdacton

    tdacton Gold Level Contributor

    My guess is, the board has a time zone configured UTC -1:00. Prior to login, it displays the default....Once you log in, it displays your preference.
    Troy
     
    Last edited: May 16, 2017
  7. Stage 2 iron

    Stage 2 iron 475 IRON HEAD STAGE 2

    Troy I went on and went to preferences and hit the save button seems to be working correctly now .
     

Share This Page